Spatii comerciale

Spatiu comercial – cartea de vizita dupa care se cunoaste un brand puternjic, iar amenajarea acestuia aduga un plus la imaginea pe piata.
Farmacii, magazine, mall-uri, sali de sport, baruri, cafenele, restaurante sunt zone pe care pe vizitam frecvent si care necesita solutii de amenajare deosebite, mai ales ca, imaginea unei companii ramane in mintea consumatorului si de multe ori o asociaza cu produsele vandute.
Mobilierul pentru spatiile comerciale mentionate trebuie realizat in conformitate cu destinatia si dimensiunile specifice spatiului si trebuie sa intruneasca o serie de atribute esentiale: sa fie functional, estetic, si practic.
Identificand solutiile tehnice cele mai potrivite, proiectam mobilier comericial ce urmeaza a fi produs dupa cele mai inalte standarde si care sa corespunda tuturor nevoilor afacerii dumeavoastra.
Tinand cont de destinatie, orice piesa de mobilier comercial trebuie sa fie nu in ultimul rand foarte fiabila si rezistenta indiferent de materialul ales: MDF, ACRILIC, METAL, PVC, INOX, STICLA

 

Bar Benzin Bar Benzin Bar Benzin Bar Bar Piese interior Piese interior Magazin La Rosa Magazin 1 Farmacie 1 Magazin 2 Magazin La Rosa Magazin La Rosa transformare container in showroom transformare container in showroom transformare container in showroom Bijuterie Bijuterie